Gå til forsiden på hedal.dk
 Keld forsiden  Travelogue  Odense Blæserne
  Keld Hedal Nielsen
Elmegårdsvej 23, 5250 Odense SV
Tlf: 6596 2464
E-mail: keld @ hedal.dk
Født: 1945
   
 Planlægning Mit professionelle liv har drejet sig om planlægning og ledelse på Lindøværftet gennem 37 år, heraf de sidste 17 år som planlægningschef. Her har jeg haft glæde af mine kendetegn: analytisk evne, overblik og helikoptersyn. Og jeg elsker at planlægge rejser, opstille rejseplaner og finde ruter på kort. Se nærmere på www.travelogue.dk.
 
 Rejser Natur, kultur, geologi og vandreture har siden den første udenlandstur i begyndelse af 60'erne været min store interesse. Det er siden blevet til besøg i mange lande. Australien, Canada, USA og Frankrig er nu Jettes og mine foretrukne rejsemål. Men ture til Patagonien i Sydamerika og Island/Færøerne/Grønland er også på ønskelisten.
 
 Udvikling Projekter fylder meget i mit og Jettes liv. Der skal være gang i noget hele tiden fra et helt konkret gulvprojekt i huset til at følge med i den teknologiske udvikling på medieområdet (internet, IT, tv mm).
   
 Musik Jeg startede med at dyrke musik som 9-årig. Først violinspil, men det blev hurtigt skiftet ud med trompetspil. Jeg var med til at starte Odense Blæserne i 1956 – et velspillende brass band, hvor jeg stadig er med på cornet. Min musikinteresse spænder vidt fra klassisk musik til nutidens underholdningsgenrer. Carl Nielsen, Beethoven, Jean Michel Jarre, Kim Larsen, The Beatles og Radioens Big Band er nogle af de navne, der kan læses på mine CD-covers.
   
 Bøger Det er rejsebøger, vinbøger, biografier og krimier, der ligger øverst i bogstakken. Seneste læste bøger er Ole Langes ”Stormogulen” om C. F. Tietgen og Bjarne Reuters ”Barolo Kvartetten” og bøger om Alaska.
 
 Vin Interessen for franske vine blev især skabt, da jeg deltog i et managementkursus over 2 år i Frankrig. Siden er det blevet til mange ferieture i det franske, hvor besøg i vinmarkerne altid har været med i planlægningen. Mit favoritområde er St-Emilion.
 
 Fotografering Siden mit første eget kamera – et Leica spejlreflekskamera, som jeg havde vundet i en konkurrence – har det været sjovt at tage fotos på hobbyniveau. Naturbilleder på ferieturene har været den store udfordring. Nu gælder det om at få lært finesserne i digital fotografering og videooptagelse samt tilhørende billedbehandling, redigering og fremstilling af fotoshows fra ferieture. Se vinderfoto.
   
 Personprofil

 

Jeg sætter pris på humor, imødekommenhed, ansvarlighed og et positivt livssyn. 

 

 hedal.dk er familien Hedals digitale vindue til omverdenen.